fleetadvies
fleetadviseur

T. 0470 222 333

verkoop@fleetadvies.be
vestigingen

Gistelsteenweg 285
8490 Jabbeke
jabbeke@fleetadvies.be

 

Avelgemstraat 107 b
8550 Zwevegem
zwevegem@fleetadvies.be

verkoop | onderhoud | herstellingen | carrosserie | contact

 

Nieuw Atec Easy Release bilbuis Systeem

Laat uw paard voortaan in alle veiligheid en comfort van de trailer stappen met het nieuwe revolutionaire bilbuis systeem van Atec.

Het Atec “ERS” systeem heeft betrekking op de bilbuis van een 2-paards paardentrailer dat door middel van een druk- of trekknop bediend kan worden:

Wanneer men het paard van de trailer laat is normaal gesproken het paard de bepalende factor qua timing. Het paard wil van de trailer af op het moment dat de bilbuis weggenomen wordt. Het bedienen van de bilbuis wordt nu vaak als eerste gedaan (omdat dit nu eenmaal moet) waardoor het paard al van de trailer wil en nerveus wordt.

Met het “ERS” kan dat moment tot het laatste bewaard worden. De ruiter kan het paard aan de voorzijde al losmaken en de borstbuis naar beneden laten tot het moment dat de ruiter klaar is om het paard van de trailer te laten. Op dat moment trekt de ruiter aan de knop in de voorzijde van de trailer en zal de bilbuis rustig naar beneden vallen.
De buis is voorzien dan een dikke schuimlaag waardoor het paard niet bezeerd kan worden ook maakt het vallen van de buis door de dikke schuimlaag geen lawaai!

Het ERS systeem is een revolutionaire ontwikkeling als het gaat om comfort, veiligheid en timing tijdens het lossen van het paard!

Fleetadvies is een verkooporganisatie van Traen NoŰl NV en Servayge BVBA