fleetadvies
fleetadviseur

T. 0470 222 333

verkoop@fleetadvies.be
vestigingen

Gistelsteenweg 285
8490 Jabbeke
jabbeke@fleetadvies.be

 

Avelgemstraat 107 b
8550 Zwevegem
zwevegem@fleetadvies.be

verkoop | onderhoud | herstellingen | carrosserie | contact

 

In deze rubriek stellen wij kort een bedrijf "in de kijker" en vragen wij hen enkele vragen te beantwoorden met betrekking tot onze producten.

Koen Denys doet zijn verhaal (1/05/09)

Activiteiten van D&D Group.

D&D Group bestaat uit een klein enthousiast team met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector.  Door de jaren heen heeft D&D Group zich gespecialiseerd in het digitaal opmeten en uittekenen van allerhande projecten.

Waarom de keuze voor een pick-up?

De keuze van pick-up was voor mij evident. Mijn vorige wagen was ook al een pick-up, waarbij voor mij als belangrijkste parameter het fiscale gedeelte doorwoog in mijn keuze.  Bijkomend voordeel voor onze sector is dat koffer en zitgedeelte fysisch gescheiden zijn, wat ervoor zorgt dat wij steeds met een propere wagen op stap kunnen.

Waarom koos u voor een Isuzu?

Vroeger heb ik meer dan 10 jaar met een Isuzu Trooper gereden, waar ik erg tevreden van was.  Daarna was Isuzu voor mij van de aardbol verdwenen, tot ik het met enige verbazing terug zag bij mijn huidige garage. Na een deskundige uitleg van mijn garagehouder en wat opzoekwerk, kwam ik vlug tot de vaststelling dat Isuzu een gevestigde waarde is in het produceren van dieselmotoren. Deze twee parameters waren voor mij meer als voldoende om te kiezen voor een Isuzu.

Waarom een automaat?

Ik was geen grote voorstander van een automaat, maar mijn dealer deed moeite om mij te overtuigen van een automaat, of om alvast een proefrit te maken met een automaat.  Tot op heden heb ik geen spijt van keuze, integendeel het zorgt voor extra comfort.

Wat zijn de grote verschillen met vorige pick-up ?

Mijn vorige pick-up was een Mazda B serie, waar ik tevreden over was, maar mijn D-Max is toch een stuk aangenamer om mee te rijden, heeft betere prestaties, en verbruikt ook minder dan de Mazda.

Koen Denys
Gistelse Steenweg 30a4
8200 Brugge
T 050 349352
E info@dd-group.com

www.dd-group.com

 

Fleetadvies is een verkooporganisatie van Traen NoŰl NV en Servayge BVBA